Miksi Aventur?

Aventur on showkuoro, joka ei epäröi rikkoa rajoja ja yllättää yleisöään musiikkia, visuaalisia elementtejä ja dramaturgiaa yhdistävillä esityksillä. Joustava ihmissoitin taipuu monenlaiseen ilmaisuun ja soveltuu niin pienempien kuin suurempienkin tapahtumien nostattajaksi. Olemme myös ammattimainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka osallistuu tarvittaessa asiakkaan tapahtuman kokonaissuunnitteluun ja tekniseen toteutukseen. Aventur on elämyksen one stop shop.

Toteutus

Suunnittelemme esityksen toiveiden mukaan. Olemme toteuttaneet niin lyhyitä muutaman kappaleen mittaisia ohjelmanumeroita kuin täysimittaisia tilauskonserttejakin. Huolehdimme paikalle tarvittavat laitteet joko omasta varastostamme tai yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Mikäli tilaisuus kaipaa tapahtumatekniikkaa muuhunkin kuin Aventurin vauhdikkaaseen show-hetkeen, voimme tarvittaessa olla siinäkin avuksi.

Mitä maksaa?

Jokainen tilaisuus on uniikki. Siksi käsittelemme myös jokaisen tarjouspyynnön yksilöllisesti. Hinnoittelu riippuu mm. esityksen toivotusta kestosta, tarvittavasta tapahtumatekniikasta ja tilan koosta.
Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki