Virtuaalikuoro

Kuka voi osallistua?

Haastamme mukaan suomen muut kuorot, lauluyhtyeet, laulunharrastajat ja laulun parissa työskentelevät ikään ja kokoon katsomatta. Ainoana ehtona on, että nuotinluku- ja laulutaito riittävät itselle sopivan stemman harjoitteluun, oppimiseen ja esittämiseen.

Miten voi osallistua?

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla virtuaalikuoro@aventur.fi. Kerro, mitä kuoroa, yhtyettä, musiikkiopistoa, laulukoulua, bändiä tai muuta yhteisöä edustat. Anna omat tai edustamasi yhteisön yhteystiedot jatko-ohjeiden saamiseksi. Kerro myös kuinka monen (noin) uskot ryhmästänne osallistuvan tähän, toivottavasti Suomen suurimpaan virtuaalikuoroon meidän ja muiden osallistujien kanssa.

Milloin?

Kukaan ei tiedä, miten kauan rajoitukset vielä jatkuvat. Kuitenkin, jotta saamme videon editointiin ja julki meidän kaikkien iloksi kohtuullisessa ajassa, päätimme asettaa takarajaksi videoiden lähettämiselle sunnuntain 5.4.2020 kello 23.59. Aikaa voidaan kuitenkin pidentää hieman sen mukaan miten uusia halukkaita osallistujia ilmaantuu.

Mites maksupuoli?

Tämä lysti ei maksa mitään jos laitteet, lähinnä puhelin ja/tai tabletti, löytyvät omasta takaa. Valitettavasti osallistumalla ei myöskään pääse tyhjentyneen keikkakalenterin tuloja paikkaamaan. Taloudelliset intressit kannattaa siis suoraan siirtää syrjään.

Miten homma toimii?

Lähetämme nuotit ja tarkemmat lisäohjeet ilmottautuneille, mutta lyhyesti: Opettele itsellesi sopiva stemma, kuvaa se puhelimellasi videolle ja toimita video meille erillisen ohjeen mukaan. Me hoidamme videon editoinnin ja muun teknisen työn.

Miksi?

Idea ei sinänsä ole ainutlaatuinen tai uusi, mutta tilanne, jossa eletään, on molempia. Ajatus virtuaalikuorosta kaivettiin esiin, jotta laulunharrastajat voisivat tuntea yhteisöllisyyttä ajassa, jossa sosiaaliset kanssakäymiset, yhteiset harjoitukset mukaan lukien, eivät ole mahdollisia. Toivomme myös, että virtuaalikuoron myötä syntyvät suhteet kantavat myös poikkeustilanteen jälkeen ja poikivat yhteistyönä toinen toistaan hienompia ja suurempia kuoro-, lauluyhtye- ja laulunharrastajatapahtumia.

VIRTUAALIKUORO by AventurHuom!

Alla olevassa yhteydenottolomakkeessa on viimepäivien aikana ilmennyt joitakin ongelmia. Viat on nyt korjattu. Jos olet laittanut viestiä lomakkeen kautta, mutta et ole saanut vastausta, laitathan viestin uudelleen. Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa!Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki