Virtuaalikuoro

Kuka voi osallistua?

Haastoimme mukaan suomen muut kuorot, lauluyhtyeet, laulunharrastajat ja laulun parissa työskentelevät ikään ja kokoon katsomatta. Ainoana ehtona oli, että nuotinluku- ja laulutaito riittävät itselle sopivan stemman harjoitteluun, oppimiseen ja esittämiseen.

Miten voi osallistua?

Virtuaalikuoron tulevia projekteja varten on luotu Facebook-ryhmä. Pyydä ryhmän nimi sähköpostilla (virtuaalikuoro@aventur.fi) tai oheisella lomakkeella ja käy pyytämässä pääsyä kyseiseen ryhmään.

Milloin?

Kukaan ei tiedä, miten kauan rajoitukset vielä jatkuvat. Suomen suurin Virtuaalikuoro on tuottanut kevään 2020 aikana jo kaksi jättiprojektia. Uusia projekteja pohditaan ja niiden aikatauluista ja osallistumisohjeista ilmoitetaan erikseen Virutaalikuoron sisäisessä Facebook-ryhmässä.

Mites maksupuoli?

Tämä lysti ei toistaiseksi maksa mitään jos laitteet, lähinnä puhelin ja/tai tabletti, löytyvät omasta takaa. Johtuen projekteista syntyvistä mahdollisista kustannuksista saattaa projekteihin tulevaisuudessa liittyä jokin kohtuullinen osallistumismaksu, mutta asiasta ilmoitetaan aina erikseen. Valitettavasti osallistumalla ei myöskään pääse tyhjentyneen keikkakalenterin tuloja paikkaamaan. Taloudelliset intressit kannattaa siis suoraan siirtää syrjään.

Miten homma toimii?

Kutakin projektia varten on omat erilliset tarkemmat ohjeet, nuotit ja muut dokumentit, mutta lyhyesti: Opettele itsellesi sopiva stemma, kuvaa se puhelimellasi videolle ja toimita video meille. Me hoidamme videon editoinnin ja muun teknisen työn.

Miksi?

Idea ei sinänsä ole ainutlaatuinen tai uusi, mutta aika, jona Virtuaalikuoro syntyi, on poikkeuksellinen. Ajatus virtuaalikuorosta kaivettiin esiin, jotta laulunharrastajat voisivat tuntea yhteisöllisyyttä ajassa, jossa sosiaaliset kanssakäymiset, yhteiset harjoitukset mukaan lukien, eivät ole mahdollisia. Toivomme myös, että Virtuaalikuoron myötä syntyvät suhteet kantavat myös poikkeustilanteen jälkeen ja poikivat yhteistyönä toinen toistaan hienompia ja suurempia kuoro-, lauluyhtye- ja laulunharrastajatapahtumia niin Virtuaalikuoron ja Aventurin itsensä, kuin muidenkin osallistujien toimesta.

VIRTUAALIKUORO by Aventur


<


Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki