Koska harjoitellaan?

Aventur harjoittelee Helsingin Lauttasaaressa tiistaisin klo 18:00-21:00, minkä lisäksi noin kerran kuussa järjestetään koko kuoron yhteiset, yleensä 5-6 tunnin mittaiset viikonlopputreenit erikseen sovittavissa paikoissa jompana kumpana viikonlopun päivänä. Lisäksi stemmat järjestävät omia harjoituksiaan tarpeen mukaan.

Mitä vaaditaan?

Tärkeimpänä kriteerinä pidämme aitoa innostusta kuorolaulua kohtaan, halua esiintyä ja kokea yhteisiä onnistumisen tunteita muiden Aventurilaisten kanssa. Aiempi kuorolaulukokemus ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan eduksi. Vähintään välttävää nuotinlukutaitoa edellytetään, jotta hakija pystyy valituksi tullessaan myös itsenäiseen harjoitteluun. Käytännön syistä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Mitä maksaa?

Aventur on yksityinen yhdistyksen voimin toimiva showkuoro. Toiminnan kannalta välttämättömiä kuluja katetaan mm. yhdistykselle maksettavilla jäsenmaksuilla (vrt. lukukausimaksu). Jäsenmaksun suuruus vuonna 2019 on 200 €/kausi (400 €/vuosi).

Syksyn 2019 koelaulut


Oletko korkea sopraano, matala altto, tenori tai basso? Osaatko beatboxata tai oletko halukas oppimaan? Etsimme riveihimme syksyn koelauluissa 21.8. niin mies- kuin naisääniäkin. Kirsikkana kakussa haetaan myös beatboxaajia. Oletko sinä yksi heistä?

Ilmottautumiset koelauluihin ja lisätiedot oheisella yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@aventur.fi.

  21.08.2019


  18:00
 
Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki